Cum sa gestionati actualizarile Windows 10

Pasul 1: In primul rand trebuie inteles ca exista actualizari si actualizari, unele mai mari altele mai mici, unele mai importante altele mai putin importante.

Hai sa vedem cum functioneaza actualizarile in Windows 10.

De-a lungul anilor, Microsoft a transformat ceea ce a fost odata o procedura simpla intr-un proces in continua schimbare, adesea complicat, care variaza in functie de faptul ca aveti Windows 10 Home, Windows 10 Pro sau o editie Enerprise sau Education – si care variaza in functie de numarul de versiune specific al sistemului de operare. Ca urmare, au existat o multime de perceptii gresite despre modul in care functioneaza Windows Update in Windows 10 si despre modul de utilizare a acestuia.

Cu acest articol, speram sa mai clarificam lucrurile. Ne-am adancit in Windows Update si am gasit raspunsuri la cele mai presante intrebari ale utilizatorilor: daca trebuie sa acceptati toate actualizarile, daca puteti dezinstala actualizarile existente si cum sa reduceti latimea de banda pe care o utilizeaza unele actualizari. Am inclus, de asemenea, doar cateva detalii, cum ar fi cum sa opriti toate actualizarile, daca doriti.

Am actualizat acest articol pentru versiunea curenta de Windows 10, actualizarea din octombrie 2020 (numita si versiunea 20H2).

Functiile descrise aici si imaginea oferita mai jos pot diferi de ceea ce vedeti daca aveti o versiune mai veche de Windows 10.

In orice situatie, pentru a putea beneficia de update-uri aveti devoie de o licenta Windows 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *