Cum montam plafoniere LED pentru un efect modern

Recomandarea zilei: plafoniere LED de la LED Concept

plafoniere led

In ultimii ani, tot mai multi oameni au inceput sa aprecieze si sa achizitioneze plafoniere cu LED. Prin urmare, plafoniera poate inlocui cu usurinta plafoniera obisnuita deoarece are un raport calitate/pret mai bun si o durata de viata mai lunga.

Pe piata din Romania exista multe tipuri de plafoniere cu LED. Magazinul online LED Concept se straduieste sa obtina cel mai bun pret. Nu doar pretul trebuie sa fie standardul pentru alegerea plafonierelor cu LED-uri, trebuie sa fiti atenti si la urmatoarele puncte.

De ce sa alegeti plafoniera LED de la LED Concept?

Mai jos veti intelege diferenta dintre plafoniere LED-Concept si plafonierele standard.

  • In comparatie cu lampile cu incandescenta, plafoniere LED au o lumina mai puternica si o lumina mai alba, ce nu va dauna vederii.
  • Durata lor de viata este de 3-4 ori mai mare decat in ​​mod normal
  • Au un design foarte modern si sunt ecologice
  • Consuma foarte putina energie electrica. In comparatie cu plafonierele obisnuite, energia poate fi redusa de pana la 15 ori.

Datorita acestor avantaje, plafoniera LED a magazinului online LED-Concept este cea mai buna alegere. LED-Concept vinde online cea mai complexa serie de iluminat LED.

Solutiile de iluminat LED-Concept precum plafoniere LED sunt potrivite pentru spatiile rezidentiale sau de birouri si spatiile exterioare. LED-Concept este importator direct de sisteme de iluminat LED, cu produse de cea mai buna calitate de la producatori de talie mondiala.

Sfaturi pentru montaj

Instructiunile designerilor de interior pentru instalarea plafoniere cu LED indica intotdeauna spatii asemanatoare coridorului, dar indica si camerele care necesita mai multa deschidere vizuala. Aceasta inseamna ca, din cauza necesitatii de a plasa mobilier suplimentar si alte decoratiuni, este nevoie de iluminare uniform distribuita pe tavan si mai multa libertate vizuala.

Prin urmare, plafoniera cu LED ocupa foarte putin spatiu pe plan vertical, poate fi de fapt confundata cu linia tavanului, dimpotriva, va elibera suficienta lumina pentru activitatile zilnice, marcarea spatiului putand fi finalizata confortabil.

Alege plafoniere LED in functie de culoarea luminii emise, nr de lumeni si design care sa fie in concordanta cu design-ul camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *