Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Contract vanzare cumparare auto 2021 editabil. Unde gasesc ?

Simplu, intri pe contract-auto.ro si poti sa-ti generezi singur contractul de vanzare cumparare auto 2021/2022, in mod editabil. Da, nu este gratuit, insa costul este foarte mic, doar 27.99 lei si vei aveam la final un contract DRPCIV care este valabil atat la politie, cat si la primarie.

Contractul de vanzare cumparare auto 2021 se poate descarca si gratuit de pe site-ul oficial DRPCIV, insa completarea lui este cu adevarat o intreaga poveste, eu nu am reusit niciodata sa fac asta de pe un telefon. Campurile ba sunt prea mici, ba iti trebuie nu stiu ce editor, ba cand faci zoom nu nimeresti campul si scrii pe langa, eu de fiecare data m-am lasat pagubas si am ales birourile de acte auto.

Insa odata cu lansarea platformei contract-auto.ro am uitat si de birourile de acte auto, de fiecare data imi fac singur. Dureaza doar cateva minute si costul este la jumatate fata de un birou de acte auto. Pontul cu contract-auto.ro este de la un prieten care a cumparat o masina si a folosit platforma. In cateva minutea a avut contractul si am zis sa va impartasesc si voua un pont.

La o mica verificare pe site am observat ca este un site de incredere, plata este securizata prin NETOPIA, site-ul este securizat, in spate se afla o firma si ai toate datele de contact, in plus ai un numar de telefon la care poti suna oricand, deci nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand platesti online.

Bneficiile platformei:

  1. Functioneaza non-stop, acum poti vinde masina si in weekend, chiar si noaptea, nu mai ai nici un stres ca ai un client si nu mai gasesti deschis la un birou de acte auto.
  2. Costa doar 27,99 lei, daca pana acum un contract ma costa minim 45-50 lei, acum il pot genera cu o suma mult mai mica.
  3. Dureaza doar cateva minute, completezi datele vanzatorului, datele cumparatorului si obiectul contractului impreuna cu pretul si locul incheierii si apesi pe genereaza contract.
  4. Ai plata online securizata cu cel mai mare procesator de plati din Romania. Prin NETOPIA PAYMENTS nu vei sta stresat ca faci o plata online cu cardul.
  5. Nu trebuie sa mai mergi zeci de km pentru a gasi un birou de acte deschis. Acum treaba este mult mai simpla si poti genera singur contractul fara sa te mai deplasezi.

Nu uita, aminte-ti site-ul ca nu stii cand ai nevoie. Poate te prinde ploaia, poate nu mai gasesti deschis la biroul de acte auto, poate vrei sa economisesti ceva banuti, atunci te gandesti ca exista contrac-auto.ro.

Lasă un comentariu