Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Confort la utilizare și funcționalitate cu husele de telefon Soft Flex

Nu este un secret faptul că rezistența, grosimea și mulți alți parametri depind de material, și prin urmare, husa Soft Flex este potrivită pentru cei care caută o carcasă de telefon simplă, dar de impact. Aceste huse sunt disponibile într-o varietate de culori, de la clasicul negru la roșu aprins, roz feminin sau albastru ca marea, opțiunile pentru husele din categoria Soft Flex te cuceresc printr-un aspect single color clasic, dublat de funcționalitate și confort la utilizare.

Carcasele de telefoane din material TPU (silicon), recunoscut pentru elasticitatea sa – astfel husele nu se deformează, sunt rezistente la zgârieturi și se pliază perfect, fără să alunece de pe dispozitiv. Suprafața lor este plăcută la atingere și nu lasă urme inestetice de degete la utilizare. Le poți curăța oricând rapid, fără probleme cu un șervețel umed. Datorită paletei de culori variate mate sau pastel, poți asorta husa cu nuanța telefonului tău – culorile își păstrează aspectul pe termen lung iar dispozitivul tău este mereu în siguranță. Nu în ultimul rând, dacă dorești iphone 11 husa, ai parte de compatibilitate deplină – fiecare husă vine în dimensiuni custom pentru modelul tău de telefon, cu toate tăieturile necesare pentru a se adapta jack-urilor telefonului sau altor componente. Nu trebuie nici macar să o scoți pentru a putea utiliza camera dispozitivului și nici nu o vei simți – este ușoară și practică și nu îngreunează telefonul.

Utilitatea huselor pentru telefoane

De ce să folosești huse de protecție pe un telefon mobil? Mulți sunt interesați, deoarece resursa de durabilitate a unui telefon mobil este destul de mare. La aceasta întrebare exista răspunsuri diferite – pentru protecția împotrivă căderilor, a zgârieturilor, a diferitelor denivelări și uzurii mecanice externe zilnice. Pentru comoditate, există multe huse telefoane, care pe lângă rezistență, au și o marjă considerabilă de funcții de confort. Și ultimul – pentru frumusețea și aspectul constant nou al telefonului.

Cele mai grele huse telefoane, sunt cele de tip copertă și există două variante ale lor. Una se numește carte și cealaltă flip, care diferă în funcție de deschidere, iar materialul și alte caracteristici de design sunt aproximativ aceleași. Dacă vrei să cumperi o husă telefon sub formă de flip, aceasta se va deschide în jos, iar cartea – în lateral. În grosime, aceste accesorii sunt de la 0,8 mm pe fiecare parte (față și spate), iar în interior există o suprapunere în care este introdus telefonul, pentru a nu cădea.

Achiziționează accesorii și huse pentru telefon dintr-un magazin online

Într-un magazin online cum este etuo.ro vei găsi accesorii GSM, adică tot ce ai nevoie pentru telefoanele tale și o gamă largă de huse pentru telefoane și tablete, standuri auto, încărcătoare și multe altele. Totul este întotdeauna pe stoc și poate fi livrat convenabil. Este profitabil să cumperi din magazinul online și există multe motive pentru aceasta: se realizează în permanență analize de piață și astfel managerii se asigură că magazinul online este cel mai profitabil pentru clienții săi. Etuo.ro este un magazin online de accesorii mobile de unde poți cumpăra în mod profitabil huse telefoane și alte accesorii GSM putând alege cu ușurință tot ce ai nevoie pentru orice model de telefon sau tabletă la cel mai mic preț. Îți este garantată calitatea înaltă a mărfurilor achiziționate. De asemenea, de aici poți cumpăra boxe portabile, căști, baterii externe și multe altele.

Lasă un comentariu