Colaborarea cu spitalele din intreg judetul, o caracteristica a firmelor profesioniste de pompe funebre din Cluj

Organizarea serviciilor funerare la nivelul unui intreg judet este cruciala pentru a putea face fata solicitarilor zilnice venite din partea familiilor indoliate. Perfectionarea unui sistem integrat, care sa raspunda rapid in orice localitate din judet, ajuta echipele din cadrul firmei de pompe funebre din Cluj sa isi desfasoare activitatile specifice, conform procedurilor legale in vigoare. De asemenea, dezvoltarea unor colaborari solide intre firma funerara si institutiile publice de care depinde organizarea unei inmormantari sau incinerari contribuie enorm la usurarea intregului proces.

Apelarea la serviciile unei firme de pompe funebre Cluj ca alo-deces.ro va poate scapa nu doar de stresul obtinerii documentelor necesare, dar si de drumurile repetate, aglomeratia din trafic, asteptatul la cozi si solicitarea nervoasa inerenta in astfel de situatii. In momentul pierderii unei persoane dragi, gandurile sunt prea tulburate pentru a putea fi concentrate la organizarea detaliata a unui eveniment funerar.

servicii funerare baicului

Mai mult decat atat, in situatiile in care decesul a avut loc in strainatate si este necesara repatrierea, procedurile pot fi o adevarata provocare pentru intreaga familie. Aici intervine personalul specializat, care datorita experientei acumulate deja, poate reactiona rapid, avand o solutie pregatita chiar si pentru scenariile cele mai dificile.

Servicii asigurate la nivelul intregului judet

Decesul poate surveni, deseori, in timpul spitalizarii, de aceea, colaborarea unei firme de pompe funebre din Cluj cu spitalele din intreg judetul este esentiala. Agentia din Cluj poate prelua persoanele decedate de la morga urmatoarelor spitale:

 • Spitalul Judetean Urgenta Cluj – Napoca;
 • Spitalul Boli Infectioase Cluj – Napoca;
 • Spitalul Pneumoftiziologie Cluj – Napoca;
 • Institutul Inimii „Nicolae Stancioiu” Cluj;
 • Institutul Gastroenterologie-Hepatologie;
 • Spitalul Municipal Campia Turzii;
 • Spitalul Municipal Gherla;
 • Serviciul Judetean Medicina Legala;
 • Spitalul Clinic Municipal Cluj – Napoca;
 • Spitalul Clinic Recuperare Cluj – Napoca;
 • Institutul Oncologic „Dr.Chiricuta” Cluj;
 • Institutul Urologie Transplant Renal Cluj ;
 • Spitalul Municipal Turda;
 • Spitalul Municipal Dej;
 • Spitalul Orasenesc Huedin.

Asadar, acum aveti o idee de ansamblu asupra centrelor medicale de unde pot fi preluati decedatii, de catre o firma de pompe funebre. Daca va aflati in situatia in care persoana decedata este la morga spitalului, apelati la echipa de servicii funerare, iar aceasta se va ocupa de formalitatile necesare. Firma specializata va asigura transportul funerar cu autofunerare omologate, conform normelor in vigoare si va transporta persoana decedata catre biserica, capela sau cimitir, acolo unde urmeaza sa se desfasoare inmormantarea in cele mai bune conditii.

Pachete de servicii funerare complete

Pachetele de servicii si produse oferite de catre o firma de pompe funebre din Cluj includ, pe langa obtinerea documentelor necesare, si furnizarea tuturor articolelor de care depinde organizarea evenimentului funerar. Vor fi, astfel, respectate toate traditiile crestinesti si niciun detaliu nu va fi omis, iar regulile impuse pentru aceste ceremonii nu vor fi incalcate.

In cadrul agentiei de pompe funebre veti gasi o gama variata de sicrie complet echipate, realizate din materiale de cea mai buna calitate si dotate cu toate accesoriile. In functie de solicitarile dumneavoastra, puteti crea un pachet funerar potrivit pentru inmormantarea pe care doriti sa o organizati.

Evitati calvarul birocratic si deplasarile intre diverse institutii, prin apelarea la serviciile unei firme de pompe funebre Cluj. Puteti economisi timp si bani, beneficiind in timp real de ajutorul unei echipe autorizate, specializate in pregatirea funeraliilor.

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *