Clinica medicina muncii – servicii la cele mai inalte standarde

Medicina muncii ocupa un loc foarte important in ceea ce priveste sanatatea si siguranta angajatilor, de aceea este foarte important ca firmele sa colaboreze cu clinici de specialitate. Acestea pun in centru atentiei omul si il abordeaza in mod pozitiv. 

O echipa medicala cu experienta ofera servicii de calitate superioara si recomandari medicale pentru fiecare caz in parte. Colaborand cu o clinica medicina muncii moderna ai certitudinea ca beneficiezi atat de profesionalism si promptitudine, cat si de transparenta totala. Vei fi tratat cu maxim respect si consideratie si ai la dispozitie o multime de avantaje. 

Medicul de medicina muncii este un specialist care merita sa fie apelat intodeauna cu incredere. Acesta este in masura sa ofere toate informatiile necesare cu privire la protectia angajatilor, pentru ca munca zilnica sa se desfasoare in cele mai bune conditii. 

La CleverMed esti intampinat de un personal competent ce detine un bagaj vast de cunostinte medicale. Acesta evalueaza cu atentie fiecare pacient in parte in functie de domeniul de activitate si ofera recomandari in vederea derularii activitatii indepartand orice fel de riscuri. 

Apeleaza-i cu incredere oricand ai nevoie de o fisa aptitudini si nu mai pierde timp inutil stand pe la cozi interminabile. Solicitarile pacientilor sunt tratate cu atentie pentru ca se urmareste rezolvarea acestora cat mai repede posibil. 

Este foarte important ca angajatii sa respecte cu precizie normele legale pentru a beneficia de securitate in munca. Medicii specializati iti pun la dispozitie servicii personalizate în functie de solicitarile clientilor.

Vei ramane placut surprins sa vezi ca acestia dau dovada de confidentialitate  si etica profesionala in derularea intregului act medical.

Scopul lor este sa ofere consultanta de specialitate tuturor companiilor cu care colaboreaza si sa realizeze controlul medical periodic, de angajare, de adaptare si de reluare a muncii angajatilor, in functie de situatiile noi aparute. 

Acestia isi doresc sa faciliteze accesul la servicii medicale de calitate de aceea pun la dispozitia angajatorilor posibilitatea ca o echipa medicala sa se deplaseze la sediul companiilor partenere cu toate echipamentele necesare. In acest fel, se fac economii importante de timp si bani pentru beneficiari. 

Este absolut esential ca serviciile de medicina muncii sa se desfasoare in mod periodic, pentru a pune angajatii mereu la curent cu noile norme legislative. Daca angajatorii nu trateaza cu maxima responsabilitate acest aspect, pe langa faptul ca vor fi amendati pot pune in pericol viata angajatilor. 

Tine cont de toate aceste aspecte si acceseaza cu incredere site-ul online www.clevermed.ro

Lasă un comentariu