Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Cele mai importante 5 motive pentru care sunt importante hidroizolatiile

Lucrarile de hidroizolatii sunt, in acest moment, unele dintre cele mai cautate, iar motivele sunt evidente. Hidroizolatii Conduraru ofera astfel de solutii pentru toti cei care au nevoie de ajutor, atat in ceea ce priveste cladirile vechi, cat si cele noi. Apa poate avea efecte dramatice asupra cladirilor in general, motiv pentru care este foarte important ca interiorul si structurile sa fie protejate. 

Hidroizolatiile impiedica apa sa patrunda prin tavane in interior

Atunci cand apa intra prin tavan, poate afecta mai multe elemente. In primul rand este vorba chiar de plafon si de structura acestuia, care se poate slabi, dar si de tencuiala. Aspectul are si el de suferit, la fel si sanatatea celor din interior. 

Odata ce apa ajunge sa treaca prin zidarie, pe locurile umede se va forma mucegaiul, tencuiala va incepe sa se desprinda si aspectul din interior se va modifica. Atunci cand zona este extrem de umeda, riscul ca cei din interior sa fie loviti de bucati mari de zidarie creste considerabil. 

Toate acestea pot fi prevenite cu solutii de hidroizolatii terase si acoperisuri. Mai multe informatii pot fi obtinute de pe blogul Hidroizolatii Conduraru.

Fundatia poate avea de suferit, afectand siguranta intregii case

Daca este vorba despre apa care se infiltreaza in fundatie, atunci apar mai multe probleme, prima si cea mai importanta dintre ele fiind afectarea structurii de rezistenta a casei. Cladirea se bazeaza pe fundatia sa, iar atunci cand fundatia nu mai preia fortele care sunt dispuse pe ea, apar primele probleme. 

Ulterior, vor aparea si alte probleme cum ar fi craparea peretilor, tencuiala care cade si aparitia mucegaiului pe podea. O podea afectata de mucegai, va trebui schimbata in cele din urma, pentru ca odata ce sporii de mucegai intra in lemn sunt foarte greu de eliminat. 

Acestea sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care lucrarile de hidroizolatii ar trebui sa primeasca importanta cuvenita. O astfel de lucrare, desi este vazuta ca o investitie, este cea care protejata de fapt investitia intr-o casa sigura, durabila, moderna, sanatoasa si confortabila.

Lasă un comentariu