Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Ce ochelari de soare barbati s-au purtat in 2021?

Deoarece ne aflam chiar la finalul anului, iata ca a venit momentul sa vorbim si despre tipurile de ochelari de soare barbati ce au fost la moda in anul 2021. Totodata, vom incerca sa anticipam si ce ar urma sa fie la moda in noul sezon, 2022-2023, deoarece pare ca noul an se grabeste mai repede ca oricand, iar sezonul rece a debutat in forta, cu ninsori razlete in intreaga tara.

De-a lungul acestui sezon au existat destule tendinte in ceea ce tine acest accesoriu, insa o sa vorbim doar despre acele tendinte preponderente, tendinte din vara lui 2021 din punct de vedere al ochelarilor de soare. In special, sezonul a fost dominat de acei ochelari “oversized”, indiferent de forma adaptata ochelarilor

Ce ochelari de soare barbati s-au purtat in 2021?

O prima tendinta pe care am observat-o in acest sezon este cea a acelor lentile dar si rame supradimensionate si patrate. Acest tip de accesoriu putand a fi intalnit si la mai multe vedete, atat de la noi din tara, cat si din afara.

In ceea ce tine culorile, s-au remarcat cele ce nu ies asa tare in evidenta, optandu-se in special pe non-culorile alb si negru, insa la moda au fost si ochelarii de soare barbati cu rama aurie, sau de culori mai tipatoare cum ar fi albastru sau rosu.

O alta tendinta observata in sezonul ce tocmai a trecut este cea a ochelarilor de soare tip aviator, a ochelari de soare rotunzi, cat si a ochelarilor de soare polarizati. Din punct de vedere al culorilor, va recomandam sa ramaneti in tiparele ochelarilor de soare polarizati sau rotunzi, astfel ca ar fi bine sa mergi pe acele culori preferate de tine dar pe care sa le asortezi cum trebuie. Un alt mare avantaj pentru acesti ochelari este dat si de faptul ca iti pot oferi o anumita protectie impotriva razelor daunatoare ale soarelui, reusind astfle sa previna aparitia anumitor boli sau probleme.

Nu in ultimul rand, acei ochelari tip “aviator” au reusit sa se remarce destul de mult in sezonul proaspat apus. Mai exact, am putut observa acest tip de ochelari purtati chiar si de anumite vedete internationale. Pare ca acest gen de ochelari au devenit mai futuristi ca niciodata, iar producatorii opteaza pentru acele lentile de tip maxi.

Asadar, ptem sa observam ca indiferent de genul de ochelari de soare ce a fost la moda in acest sezon, pare ca moda revine din urma, mai ales in cazul ochelarilor aviator. Putem observa ca acest tip de ochelari parca devin mai populari ca niciodata. Un singur lucru e sigur: orice pereche de ochelari de soare vei alege, trebuie sa o alegi pentru tine dar si pentru stilul fetei tale, fara sa tii cont de ce se poarta la momentul respectiv.

Lasă un comentariu