Bucura-te de toate avantajele intabularii pentru terenuri extravilane cu ajutorul echipei Eurosurvey

Eurosurvey va vine in ajutor cu servicii complete de intabulare pentru terenuri extravilane, in asa fel incat sa beneficiati de toate avantajele care rezulta din acest lucru.

De ce aveti nevoie de intabularea terenurilor?

Aceste documente servesc drept punct de reper atat pentru institutiile statului, cat si pentru cele bancare, in desfasurarea activitatilor specifice in raport cu proprietatea. Cu alte cuvinte, prin evaluarea completa a terenului, inregistrarea lui in Cartea Funciara si atribuirea unui numar unic, dupa criteriile impuse de lege, se obtin informatii necesare atat in procesul de impozitare, cat si pentru asigurarea corectitudinii tranzitiilor de orice natura.

In plus, va poate ajuta sa evitati situatiile neplacute in care proprietarii terenurilor vecine ar putea insinua ca proprietatea dumneavoastra ar depasi-o pe a lor. Din moment ce detineti toate datele obtinute in urma unei lucrari de intabulare si cadastru, puteti demonstra foarte usor pe ce intindere si in ce parametri va puteti exercita dreptul de proprietate.

Ce documente sunt necesare?

Pentru a putea aplica in vederea intabularii unui teren extravilan este necesara realizarea unui dosar cu documente de baza. Veti avea nevoie de cartea de identitate si de actul de proprietate, documentatia cadastrala, plus un certificat fiscal valid. Ulterior vi se va solicita completarea unei cereri tipizate si dovada achitarii taxei de intabulare. Odata depus dosarul, solicitarea ar putea fi aprobata intre 30 si 60 de zile , in functie de primirea avizului pentru planul parcelar.

Alege Eurosurvey si va bucurati de cele mai calitative si avantajoase servicii

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, cat si 2900 de documentatii la activ, Eurosurvey se recomanda ca fiind una dintre cele mai bine cotate companii care presteaza astfel de servicii. Acest lucru garanteaza faptul ca lucrarile indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, clientii nostri declarandu-se multumiti de rezultatele obtinute si timpul scurt de livrarea a acestora.

Astfel, serviciile vor fi adaptate in functie de context, fiecare colaborare stabilindu-se in baza unei oferte personalizate de pret.

Lasă un comentariu