Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Bratarile cu diamante adevarate opere de arta la Diamond Stories

Bratarile cu diamante un accesoriu al elegantei

bratari cu diamante

In ultimii ani, bijuteriile au atins apogeul, iar accesoriile au devenit opere de arta purtabile. Bijuteriile sunt esenta feminitatii si a elegantei. Un accesoriu bine ales este ca o raza de soare intr-o zi innorata: poate face minuni. Bijuteriile au un mesaj clar: trebuie sa multumeasca, sa insoteasca si sa impresioneze. Doar amintirea diferitelor cuvinte expresive si puternice folosite pentru bijuterii in limbile europene inseamna a scrie un mic poem. Bratarile cu diamante te duc cu gandul la o poezie scrisa din suflet.

De-a lungul timpului, au fost folosite intr-o varietate de moduri, de la articole care acopera corpul pana la articole de cult care protejeaza purtatorul de spiritele rele, pana la accesorii care completeaza imbracamintea sau amintiri care iti amintesc de sarbatori. Bijuteriile sunt intotdeauna un cadou minunat care inspira tandrete, eleganta, rafinament si frumusete dezvoltata.

Rafinament la cote maxime

Cu o bratara cu diamante nu ai cum sa dai gres. Un strop de rafinament si o poveste descrisa si nespusa prin intermediul cuvinte, doar sentimente si trairi cu multa pasiune. Diamond Stories este locul in care se gasesc toate bijuteriile care au in spate o adevarate poveste. In fiecare zi este un context special pentru face un cadou.

De la aparitia lui Homo sapiens, el a simtit nevoia de decorare personala dupa satisfacerea nevoilor primitive legate de hrana si apa si de fericirea si necazurile perpetue ale speciei, si aceasta poate fi inainte de aparitia limbajului. Din instinct sau din motive de baza, la inceputul existentei speciei, oamenii credeau intuitiv ca purtarea de ornamente ii ofera unele avantaje fata de semenii sai, personalizandu-le intre ei, dandu-i curajul sa lupte pentru supravietuire, atragand parteneri heterosexuali. Fabricat initial din pene, scoici, lemn, seminte, flori, iar mai tarziu din platina, aur, argint si pietre semipretioase, purtarea de bijuterii nu este doar pentru a atrage atentia.

Bratarile cu diamante sunt o forma universala de inchinare. Ornamentele facute din scoici, pietre si oase exista inca din timpuri preistorice. Din acel moment, bijuteriile au fost purtate pentru a evita pericolul pentru viata sau pentru a simboliza statutul social. Descoperirea tehnologiei de prelucrare a metalelor a adus dezvoltari importante in domeniu. Aurul, un material rar si pretios, este ingropat impreuna cu mortii.

Lasă un comentariu