Afla mai multe despre BCA
Unul dintre cele mai populare materiale de zidarie astazi, BCA a schimbat modul in care se fac constructii in ziua de azi. Este vorba de tehnici mult mai moderne!
Pentru a intelege de ce a ramas popular, vom analiza in continuare avantajele si dezavantajele utilizarii acestui material.
BCA este compus din 5 compusi naturali, inclusiv ciment, nisip, var, apa si rigips. Prin urmare, este un material complet ecologic care protejeaza bine zidaria de mucegai si umiditate, dar poate fi folosit si la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate cu protectie foarte buna. BCA este un material utilizat in structurile de zidarie. Acest material este cunoscut si sub numele de beton aerat autoclavat.
Cum sa instalezi BCA si sa-i alegi utilizarea?
Exista mai multe raspunsuri la intrebarea „de ce sa alegeti BCA?”, dar cel mai comun fapt este ca este un material rezistent la foc, cumparati-l pentru versatilitate sau izolatie datorita gamei largi de dimensiuni pe care le poate avea. Actiunea dubla garanteaza si rezistenta.
Intra acum in magazinul online Marola si comanda materiale tip BCA de cea mai buna calitate!
Daca doriti sa comandati BCA de la marola.ro pe site veti gasi o mare varietate de produse de inalta calitate.
Acest material il puteti cumpara acum la un pret avantajos.
Exista cateva sfaturi pentru a va ajuta sa instalati BCA cat mai eficient posibil:
- Pentru a economisi timp, cumparati un adeziv special pentru acest material;
- Cand asezati primul rand, asigurati-va ca nu exista denivelari;
- Praful rezultat trebuie indepartat intotdeauna;
- Pentru cele mai bune rezultate, combinati-l cat mai precis posibil.
Exista dezavantaje ale acestui material de constructie?
Fara capacitate mare de izolare, riscul de umiditate crescuta este mare.
Prin urmare, daca va ganditi sa construiti o casa BCA, atunci trebuie sa luati in considerare solutii suplimentare de izolare. Deoarece sunt fabricate la dimensiuni standard, pot aparea pierderi de material si trebuie modelate si taiate in functie de nevoile de constructie.
In cazul lipirii blocurilor BCA este necesara folosirea unui mortar special. Trebuie folosit in anumite conditii de temperatura si umiditate. Blocurile BCA trebuie sa ramana in interior pana cand sunt instalate in structura peretilor.