Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Alege sa-ti acoperi casa cu tigla metalica!

Sunt multe variante pe piață dintre care putem alege pentru un acoperiș longeviv și estetic conceput zilelor noastre. Fie că dorim o țiglă metalică Romanic cu profil înalt, fie o țiglă metalică Iberic pentru o îmbinare perfectă sau o țiglă metalică clasică pentru zonele rezidențiale avem soluția cu ajutorul celor de la Bilka.

Este construită dintr-un strat lucios, un strat mat și unul GrandeMat care mai apoi vor fi finisate pentru o estetică la superlativ. Pentru fiecare model din cele 3 finisaje avem o gamă largă de culori disponibilă și o garanție de 10, 15, respectiv 30 de ani garanție. Iar solicitarea ofertei se face direct pe site lăsând doar datele noastre de contact.

Aspect, confort, siguranță

Când îți dorești ceva excepțional, trebuie să fii sigur că alegerea este una pe măsură. Un aspect natural, deosebit și o utilitate reală reprezintă doar o parte din alegerea noastră pentru acoperișul învelitor locuinței noastre. Vom locui în acel loc, așa că el trebuie să fie un pachet complet, un pachet cu toate caracteristicile necesare.

Avem nevoie în primul rând de acea estetică cu personalitate pentru a ne completa construcția pe care o vom îmbrăca. Următoarele alegeri sunt pentru siguranța și comfortul nostru, mai exact, avem nevoie de protecție îndelungată, de costuri cât mai diminuate și de liniște pe timp de vreme aprigă. Și la final se află garanția care ne dorim să fie cât mai de durată.

Diferite stiluri de țiglă metalică

Putem aborda diferite stiluri de țiglă metalică marca Bilka, producătorul numărul 1 din România. Avem de ales dintre țiglă metalică Romanic, Iberic, Gotic, Balcanic și clasică. Una dintre opțiunile mai excentrice poate fi varianta Gotic care este acoperită cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Se produce într-o gamă variată de culori, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect.

Țigla metalică Gotic este modelul cel mai bun dacă aveai în minte un acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate.  Acesta este doar un model pe care-l putem alege pentru diferențierea locuinței noastre, în favoare celor standard.

Cum să-ți alegi acoperișul în 5 pași

Pe piața sistemelor de învelitori avem o varietate de produse care pot îngreuna deseori decizia de achiziționare a unui acoperiș. Și da, se întâmplă de nenumărate ori să auzim tot felul de sfaturi și idei, dar din păcate nu sunt de la specialiști în domeniu. De asta, este important să nu facem o alegere nepotrivită, mai ales dacă siguranța casei noastre este miza. Cele mai importante aspecte sunt:

  1. Arhitectura casei sau a clădirii
  2. Rezistența la fenomenele meteo, protecție hidro, termo și fonică
  3. Un montaj cât mai ușor
  4. Design-ul acoperișului
  5. Cel mai bun raport calitate-preț.

Lasă un comentariu