Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Alege să mergi la un salon unde îți este eliberat și bon fiscal – alege prin Stailer

Atunci când beneficiezi de anumite servicii te aștepți la corectitudine, te aștepți la calitate și nu în cele din urmă la eliberare de bon fiscal. Trăim în lumea civilizată până la urmă. Ei bine, nu toată lumea face asta. Și nu neapărat din neatenție. Se întâmplă și în domeniul de hair and beauty ca unele saloane să nu fie corecte în ceea ce privește fiscalitatea. Dacă te-ai săturat de astfel de situații, alege cu mai multă grijă locația. Alege prin Stailer!

Te vei întreba ce este Stailer

Vorbim despre o platformă prin care te poți programa la unul din saloanele de hair and beauty din anumite orașe. Până acum a ajuns să fie disponibilă pentru 5 locații, respectiv Iași, București, Timișoara, Cluj și Oradea.

Concret, poți alege să faci astfel o programare la salon Continental din Timisoara sau la orice salon din orașele menționate. Ai avantaje multiple, printre care merită amintit despre:

  • Rapiditate

Nu ai timp de pierdut, de așteptat până când îți răspunde cineva la telefon, cum nu ai timp nici de revenit cu telefoane până când ți se confirmă o programare. Dar nu mai trebuie să fie așa.

  • Gratuitate

Să accesezi această platformă, dar și să o folosești nu te costă nimic. Poți face câte programări dorești, prin simpla accesare a paginii stailer.ro. Dacă frecvența cu care folosești această metodă de programare este una mare, poți alege mai degrabă să îți faci un cont aici și prin urmare să fii mai practic. Din nou, această alegere nu te costă absolut nimic. Însă îți aduce ceva avantaje în plus, cum ar fi posibilitatea de a seta remindere.

  • Corectitudine

Serviciile de hair and beauty trebuie să se supună și ele unor reguli. Este de preferat ca locația să funcționeze legal, în curățenie deplină, iar în locație să activeze persoane cu experiență. Iar la final să primești și bon fiscal, altfel încurajezi munca la negru și evaziunea fiscală. 

Chiar dacă sunt doar câteva reguli de bun simț se pare că există încă locații în care nu se practică corectitudinea. Și știi cum se zice, dacă îți dorești o societate cu principii, totul pornește de la tine. Fii tu corect și pretinde mai apoi ca și cei din jur să fie astfel!

În orice caz, Stailer te ajută să eviți aceste saloane de colț unde nu există reguli precum cele amintite.

Pentru că digitalizarea este tendința actuală ce te ajută să rezolvi totul mult mai rapid și mai eficient. Probabil ai pățit cel puțin o dată până acum să încerci să îți faci o programare la salon de coafura in Timisoara sau în orașul tău, la un salon, poate chiar la cel pe care îl frecventezi deja de ceva vreme. Dai telefoane în mod constant, uneori amâni sau chiar ești întâmpinat de un refuz sau faci efectiv un compromis, pentru că până la urmă de serviciile lor tot ai nevoie. Iată că acum experiența ta până la programare poate fi diferită, prin Stailer!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un comentariu