Accesorii de îngrijire personală ce nu ar trebui să lipsească nimănui

Când vine vorba de îngrijirea personală, cu toții avem produsele noastre preferate. Pe lângă acestea, există o serie de accesorii de îngrijire personală esențiale, ce nu ar trebui să lipsească nimănui. Despre acestea vom discuta în rândurile ce urmează, rânduri pe parcursul cărora vă vom oferi și o serie de sfaturi interesante.

  • Mănușa exfoliantă.

Acest tip de mănușă a devenit destul de cunoscută în ultimul timp în rândul accesoriilor de îngrijire personală. Rolul acesteia este acela de a elimina reziduurile de la nivelul pielii, și mai ales, de a elimină pielea moartă de la suprafață. Aceasta este recomandat să fie folosită constant, cu precădere înainte de epilare. Îndepărtând reziduurile depuse la nivelul pielii, această mănușă te va ajuta să obții o piele fină și catifelată tot timpul.

  • Masca de dormit

Acest tip de mască nu este doar un simplu accesoriu care să te ajute să dormi, mai degrabă, este o unealtă pe care ar trebui să o ai cu siguranță în arsenalul tău. Aceasta poate aduce numeroase beneficii în special la nivelul ochilor, dacă obișnuiești să porți extensii de gene sau alte lucruri de acest fel. În plus, sunt foarte bune de luat atunci când călătorești, în avion etc.

  • Boneta de duș

Nu știi niciodată când vei avea nevoie să îți protejezi părul în mod special, atunci când faci duș. Acest lucru se poate întâmpla dacă ai un tip de păr pretențios, așa cum este părul creț, sau dacă tocmai ce te-ai coafat și nu vrei ca apa să îți strice coafura.

  • Peria pentru masaj capilar

O astfel de perie poate fi folosită atât atunci când îți speli părul și dorești ca produsele de îngrijire, așa cum sunt balsamul și maștile de păr să fie absorbite mai bine de către organism. De asemenea, poate fi folosită și cu anumite uleiuri sau produse de îngrijire și îmbunătățire a aspectului părului, dar și fără niciun alt produs, doar pentru relaxare.

  • Betisoare ecologice de urechi

De ce ecologice? Pentru că pe lângă îngrijirea personală, trebuie să acordăm o atenție deosebită și mediului înconjurător, iar acest lucru se face treptat, cu pași mici, dar siguri. Bețișoarele ecologice de urechi sunt niște accesorii de îngrijire personală pe care oricine ar trebui să le aibă în geantă. Pentru a te asigura că le ai întotdeauna la îndemână, poți opta pentru o cutie de bețișoare ecologice de urechi, elegantă, așa cum este și cea de la EVENGRA.

  • Peria pentru duș și peria pentru corp

Ambele perii sunt foarte importante pentru o bună îngrijire a pielii. Când te gândești la o perie de baie, cu siguranță mintea te duce la o mai relaxantă. Însă relaxarea nu este singurul lucru pe care aceste tipuri de perii ți le pot aduce. Folosind peria pentru duș, pielea ta va fi curățată în profunzime, având parte de o exfoliere mult mai bună. Acest lucru o va menține sănătoasă și strălucitoare pentru un timp mult mai îndelungat. La fel de folositoare este și peria de corp pentru baie din silicon, pe care o găsești pe EVENGRA.ro. Aceasta are mult mai multe avantaje, câteva dintre acestea fiind faptul că are o suprafață specială pentru utilizarea scrubului și o bandă specială pentru masaj. Fiind din silicon, aceasta are o rezistență sporită, nefiind deloc fragilă.

Așadar, tu ai toate aceste accesorii? Dacă nu, este cazul să începi să ți le achiziționezi, deoarece sunt absolut esențiale! În cazul în care ești în căutarea unui site de încredere de unde să îți faci cumpărăturile legate de îngrijirea personală și nu numai, îți recomandăm site-ul evengra.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *