Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

7 ani de acasa si restul la cursuri pentru adolescenti

Intr-o lume dinamica si din ce in ce mai competitiva, copiii de astazi invata sa devina adultii de succes ai zilei de maine. Accesul la informatie si globalizarea au revolutionat societatea contemporana, dar au si impovarat-o, caci excesul de informatie inseamna de multe ori inabilitatea de a lua o decizie sau dificultatea de a discerne care este directia corecta. Deciziile referitoare la educatia copiilor sunt uneori dificil de luat in acest context in care optiunile abunda.

Parintii se pot confrunta cu impresia gresita ca efortul nu mai este necesar, atat timp cat orice fel de informatie este la indemana oricui. Insa, trebuie mentionat, ca pana si faptul de a putea discerne intre informatiile corecte si cele eronate sau inutile este o abilitate in sine, una care se formeaza, de cele mai multe ori, la maturitate si vine cu experienta.

Este cunoscut faptul ca sistemul de invatamant este deficitar, in special in ceea ce priveste formarea copiilor si adolescentilor in acord cu realitatea sociala. Din fericire, acum exista o alternativa la sistemul invechit, si anume Success Academy, care ofera cursuri pentru adolescenti.

Cand e necesar sa apelezi la cursuri pentru adolescenti?

Diferenta dintre generatii pare mai accentuata ca oricand, iar asta se poate traduce intr-o reticenta a adolescentului fata de sfaturile parintilor. Desi bine intentionati, parintilor le lipsesc de cele mai multe ori instrumentele necesare pentru a-si putea indruma copiii catre o cariera sau alta.

Apeland la cursuri adolescenti oferite de Success Academy, acestia le pot oferi copiilor optiunea de a invata de la traineri cu experienta de peste 20 de ani in comunicare si dezvoltare personala. Informatiile sunt comunicate eficient si adaptate la contextul social al adolescentilor. Acestia vor invata tehnici de negociere, vor dobandi skilluri sociale si de business, care le vor oferi un avantaj semnificativ in fata angajatorilor.

Cunoscand importanta abilitatilor ligvistice, profesionistii de la Success Academy ofera cursuri pentru adolescenti cu accent pe dezvoltarea unui nivel avansat de limba engleza. Adolescentii vor reusi sa sustina conversatii fluente in limba engleza.

Adolescenta vs. experienta

Adolescenta este o perioada dificila si definitorie in viata copilului. Deciziile sunt influentate atat de factori interni (hormonali), cat si externi, adolescentii fiind extrem de susceptibili la influentele grupurilor de care se inconjoara. Pentru a fi siguri ca iau deciziile corecte, parintii ii pot indrepta catre cursuri pentru adolescenti, unde vor primi informatii esentiale despre dezvoltare personala, astfel incat, atunci cand perioada de tranzitie catre maturitate se va finaliza, ei vor avea deja know-how-ul necesar pentru a deveni adulti responsabili si de succes.

Cursurile pot ajuta adolescentii sa inteleaga ce inclinatii au, ce preferinte au si care sunt abilitatile predominante. Acest tip de cursuri reprezinta o completare perfecta pentru cunostintele teoretice pe care acestia le acumuleaza in timpul liceului.

Cum se desfasoara cursurile?

Cursurile urmeaza structura anului scolar, fiind impartite in 33 de saptamani, sedinte saptamanale a cate 4 ore. Vacantele si sarbatorile legale sunt respectate intocmai. Adolescentii se pot inscrie oricand pe parcursul anului. Grupele sunt formate din maximum 15 cursanti.

Adolescentii si parintii pot beneficia de o sesiune demo, timp in care tinerii participa la o sesiune demonstrativa, iar parintii poarta o discutie deschisa cu unul din traineri. De asemenea, acestea se pot desfasura online, ceea ce faciliteaza accesul tinerilor din alte orase sau care nu se pot deplasa. Ajuta-ti copilul sa porneasca cu dreptul in viata si alege ce e mai bun pentru el!

Lasă un comentariu