Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

6 idei de ornamente de brad personalizate

Iarna este considerată a fi cel mai apreciat anotimp de copii, în special datorită apariției zăpezii și a venirii lui Moș Crăciun. Chiar dacă pregătirile sunt în toi chiar și în Ajunul Crăciunului, Moșul este așteptat cu mare drag de fiecare copil în parte. Nici nu este de mirare, întrucât cadourile rămân în topul preferințelor în ceea ce privește elementele importante pentru cei mici. Părinții, pe de altă parte, sunt mult mai orientați către găsirea celor mai frumoase ornamente brad pe care să le achiziționeze. Chiar dacă cele din anii trecuți au o însemnătate aparte, cele de anul acesta trebuie să fie noi și capabile să atragă toate privirile. Rămâi alături de noi și descoperă 6 idei de ornamente de brad personalizate!

  1. Globuri din lemn

Un ornament de brad cu totul și cu totul aparte este reprezentat de globul din lemn. Acesta poate fi personalizat inclusiv cu numele familiei, în așa fel încât să existe câte unul pentru fiecare participant la această sărbătoare.

  • Ornament de brad tricotat

Dacă ești adeptul unor decoratiuni Craciun handmade, te poți îndrepta către un ornament de brad tricotat. Acesta poate fi fie strict pentru brad (având dimensiuni mai mici), fie în formă de brad, pe care să îl poți amplasa oriunde îți dorești.

  •  Ornament de brad macrame

Magia sărbătorilor de iarnă este mult mai aproape de fiecare dintre noi prin intermediul ornamentelor de brad. Cele macrame sunt impresionante și rezistă ani întregi, având șanse minime de a se strica.

  • Jolly dots

Un brad de Crăciun nu este complet pregătit fără a avea câteva ornamente personalizate, însă extrem de drăguțe și plăcute la vedere. Jolly dots sunt atractive și ușor de integrat cu orice altă decorațiune, pe fiecare ramură a bradului.

  • Ornament de brad – Santa is coming to town

Cu toții ne dorim ca acest Crăciun să fie unul memorabil, petrecut alături de cei dragi nouă și în cea mai plăcută companie. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de ornamente de brad, te poți orienta și către unul personalizat – special conceput pentru Crăciun. Modelul Santa is coming to town cuprinde toată magia sărbătorii, pentru un Crăciun de poveste.

  • Ornament de brad – let it snow

Mic, aspectuos și extrem de ușor de folosit, ornamentul de brad Let it snow se potrivește în orice brad. Acesta are un mesaj real, simplu și capabil să fie înțeles de mulți dintre noi, întrucât majoritatea românilor cunosc limba engleză.

Alege cele mai frumoase ornamente de brad personalizate și bucură-te de magia sărbătorilor de Crăciun, în compania familiei tale.

Lasă un comentariu