4 modele de dulap metalic indispensabile in numeroase domenii de activitate

Calitatile unui dulap metalic fac ca acest mobilier sa fie indispensabil in foarte multe domenii de activitate. Robustetea, rezistenta si caracteristicile care vizeaza ramuri din cele mai diverse ale industriei au adus un plusvaloare acestui produs, fiind solicitat si in prezent cu un mare interes. Vanzarile inregistrate pentru aceasta categorie de articole demonstreaza eficienta si utilitatea structurilor metalice. Iata 4 dintre cele mai achizitionate modele!

Dulap metalic pentru scule si unelte

De la modelele de mici dimensiuni la cele complexe cu pereti perforati, fiecare produs isi poate gasi locul perfect fie in cadrul locuintei personale, fie in unitatile industriale. Variantele alcatuite din 3 rafturi si 3 sertare sau 3 rafturi si 4 sertare ofera un spatiu foarte generos utilizatorilor, putand organiza ca la carte toate sculele si uneltele, in functie de dimensiuni si caracteristici tehnice.

Pentru atelierele de reparatii, modelele cu 4 rafturi si 3 sertare sunt ideale. Politele ce pot sustine greutati pana la 130 kg, in functie de produsul ales, sunt cea mai buna achizitie. Pe de alta parte,

dulapurile cu dimensiuni mai reduse sunt excelente pentru organizarea sculelor si uneltelor in locuinte.

Daca esti in cautarea unui model profesional, cel dotat cu perete perforat este pentru tine. Dotat cu 4 sertare reglabile, 3 rafturi si usi prevazute cu perete perforat acesta te va ajuta sa organizezi ca un expert fiecare echipament, oferindu-ti si o vedere de ansamblu asupra interiorului la fiecare deschidere a usilor. Tot in aceeasi gama mai poti gasi si modele care au intreg interiorul perforat, putand agata cu usurinta toate sculele pe suprafata peretilor.

Dulap metalic pentru obiecte de curatenie

Mopul, galeata, matura, detartrantul, dezinfectantii, balsamurile, lavetele, buretii si orice alte articole folosite la curatenie pot fi depozitate intr-un mobilier metalic. Prevazute cu polite reglabile pe inaltime si spatiu in care pot fi asezate obiectele lungi si cele voluminoase, aceste modele faciliteaza sistematizarea optima a interiorului, fiind evitate haosul si aglomerarea incaperilor cu produsele igienico-sanitare utilizate frecvent. Lungimile intre 50 cm – 1m, latimile intre 40 – 50 cm si inaltimile intre 1.80 m si 1.92 m permit integrarea acestor modele in orice spatiu se doreste.

Dulap metalic pentru medicamente

Interioarele modelelor recomandate in domeniile medicale sunt compartimentate astfel incat depozitarea sa fie cat mai practica si accesul, cat mai facil. Vei remarca dulapuri cu 2 polite reglabile pe inaltime in partea superioara si 1 polita metalica fixa in partea inferioara, perfecte pentru a organiza o plaja larga de articole de la medicamente la dispozitive medicale. Pentru a asigura o vizibilitate buna spre continutul mobilierului, producatorii au prevazut aceste modele cu usi din sticla. Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic ce asigura intarirea si robustetea acestora si sunt prevazute cu sisteme de inchidere sigure.

Dulap pentru substante periculoase

Vopsite in galben, modelele destinate substantelor periculoase atrag atentia si avertizeaza cu privire la continutul interior, contribuind in acest mod si la planul de semnalizare la locul de munca. Din aceasta gama pot fi achizitionate modele cu 1 sau 2 usi, 2, 3 sau 4 polite, polita si seif sau polite si bazin de colectare. Tabla de otel din care sunt confectionate a trecut printr-un tratament de protectie prin fosfatare, iar vopseaua de acoperire este antiacida pentru a se evita orice incidente. In plus, usile sunt prevazute cu intaritura de siguranta pentru eliminarea riscurilor de explozie in caz de incendiu.

Consulta ofertele www.viamond.ro si alege modelul de dulap metalic cel mai potrivit nevoilor tale! Caracteristicile moderne vor garanta depozitarea in siguranta a articolelor cu risc de periculozitate si vor inlesni o sistematizare eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *