Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

3 motive pentru a lua un autocar pe ruta Germania-Romania

Cauti un autocar de persoane Germania Romania care sa aiba grija de tine pe durata calatoriei? Ai nimerit la fix, pentru ca Romfour e o companie cu traditie care efectueaza curse regulate prin Europa si te intampina cu o gramada de beneficii. Incepand de la o masa calda ca la mama acasa, o mini-biblioteca sau faptul ca la 10 calatorii te rasfata cu una gratis, ai toate motivele din lume sa il alegi drept partener de cursa lunga.

Iti cumperi biletul la Romfour si te asiguram ca ramai fidel companie noastre.  Intoarce-te cu drag la locul in care apartii cu un autocar de persoane Germania-Romania. Lasa-ti masina in parcare si economiseste-ti banii pentru ca acasa ai pe ce sa ii cheltuiesti. Confortul tau este in prim-plan, iar flota de autocare de care dispunem este reinnoita.

Stiai ca daca iti rezervi locul online, primesti automat o reducere de 10 euro? Suna bine, dar iata cate avantaje ai daca optezi pentru curse Germania-Romania cu Romfour.

Te invitam sa ne cunosti si mai bine in randurile urmatoare si sa descoperi mai departe avantajele unui transport Germania-Romania.

Romfour  ofera curse regulate desfasurate in siguranta

Siguranta este cuvantul prezent in mai toate domeniile, dar adesea mentionat in sfera transportului de persoane. Noi suntem alaturi de tine si in vreme de pandemie . Stim prea bine ca nici in strainatate lucrurile nu se prezinta foarte bine, iar economia este la pamant. Din acest motiv, de Paste merita sa te reintorci in Romania pentru cateva zile, fiindca pretul unui bilet incepe de la 50 de euro. In cei 19 ani de experienta, am invatat cum sa tratam clientul si sa ii oferim exact ce are nevoie. Avem curse regulate catre urmatoarele orase din Germania: Passau, Nürenberg, Frankfurt, Munchen, Koln, Berlin, Leipzig, Stralsund  in care deja s-au creat comunitatiile de romani. Desigur ca la cererea ta ne deplasam si spre alte destinatii.

Avantajele transportului de persoane cu Romfour

Raportul pret-calitate au facut ca si clientii care au apelat la serviciile de transport Germania-Romania sa se reintoarca cu acelasi entuziasm exact ca si la prima rezervare. Autocarele si microbuzele, marca Marcedez sunt super dotate, ceea ce face din orele petrecute pe drum o adevarata relaxare. In timp ce descoperi marile orase europene, ai timp si de o lectura captivanta. Da, avem in dotare si o mini-biblioteca care este la dispozitia ta. De asemenea, ne adaptam tehnologiei si am integrat si WIFI, fiindca stim ca te asteapta un drum lung, iar pe timpul verii aerul conditionat este la indemana. Este important sa alegi firma de transpsort care detine un autocar persoane Germania-Romania de ultima generatie si cu suficient spatiu pentru bagaje.

Transportul spre Germania, facil si rapid

Pe langa cursele regulate Germania-Romania cu Romfour, mai efectuam si coletarie internationala, dar si transport auto pe platforma. Poti sa trimiti colete celor din tara sau sa aduci un autoturism din strainatate. Prima impresie conteaza! Noi te invitam sa iti rezervi locul si sa te bucuri de o mica reducere, iar mai apoi sa descoperi toate serviciile Romfour.

Merita sa ai un partener de incredere pentru orice fel de transport. Vino pe site: www.romfour.com, iar noi te ducem acasa in siguranta!

Lasă un comentariu