3 avantaje ale unei perechi de ochelari de soare Ray Ban

ochelari de soare Ray Ban

Atunci cand sunteti pe punctul de va achizitiona un anumit produs, cu siguranta luati in calcul avantajele si dezavantajele acestuia. Utilitatea produsului pe care va pregatiti sa il cumparati este, de altfel, la fel de relevanta in decizie. Iata principalele avantaje pentru care oamenii aleg ochelari de soare Ray Ban:

  1. Reduc lumina puternica. Persoanele care petrec foarte mult timp in aer liber cunosc cel mai bine senzatia deranjanta a luminii puternice. Pe langa acest lucru, efectele negative pe care le au razele soarelui asuora ochilor se resimt si la finalul zilei. Ochi uscati sau oboseala acuta sunt doar cateva exemple de senzatii pe care le puteti avea o data cu lasarea serii. O data cu trecerea timpului, ochii vor deveni din ce in ce mai afectati de expunerea prelungita. Numeroase afectiuni, printre care si cataracta, sunt recunoscute ca avand drept cauza expunerea prelungita la razele UVA si UVB.
  2. Vedere clara. Vederea prin ochelarii de soare nu va fi distorsionata. Imaginele vor fi clare, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji daca ii purtati in timpul condusului. Ochelarii de soare sunt chiar indicati pentru persoanele care petrec foarte mult timp la volan. Razele soarelui se reflecta pe carosabil sau pe caroseria celorlalte masini care participa la trafic si pot deveni cu atat mai deranjante. Oboseala la volan este des intalnita din cauza responsabilitatii mari pe care conducatorii auto o au. Pentru a evita pe cat de mult posibil epuizarea, este recomandat sa purtati ochelari de soare in permanenta.
  3. Look-ul. Pe langa avantajele oftalmologice, o pereche de ochelari de soare va va oferi un aspect deosebit. Va intregi pe deplin tinuta dumneavoastra si va ofera un aspect fresh si foarte cool. Atat timp cat alegeti ochelarii de soare potriviti pentru forma fetei dumneavoastra, succesul look-ului este garantat.

Cum alegi ochelari de soare Ray Ban in functie de forma fetei?

Asa cum am mentionat anterior, o pereche de ochelari de soare trebuie aleasa in functie de caracteristicile fetei. In cazul in care aveti forma fetei rotunda, cel mai bine ar fi sa evitati perechile de ochelari de soare Ray Ban cu rama rotunda. O astfel de pereche de ochelari va crea senzatia unei fete cu mult mai rotunde decat este in realitate.

Cu alte cuvinte, o pereche de ochelari potrivita creaza un echilibru in tinuta dumneavoastra si o armonie cu principalele caracteristici ale fizionomiei. La polul opus fata de exemplul mentionat anterior se afla persoanele care au o fata ovala, alungita. Acestor persoane li se potrivesc de minune ochelarii cu rame rotunde pentru ca sunt in opozitie cu forma fetei.

Pentru persoanele cu un ten foarte deschis, sunt de evitat ochelarii de soare cu lentile negre, foarte fumurii. Cel mai potrivit pentru un astfel de ten sunt ochelarii de soare cu lentile maro si cu rame deschise la culoare. Daca in cazul ramelor este relevant ca acestea sa fie in opozitie cu forma fetei, in cazul lentilelor, acestea trebuie sa fie cat mai apropiate de culoarea tenului pentru a crea o armonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *