In ce consta procesul de laminare gene si care sunt beneficiile acesteia?

Procesul de laminare a genelor este un tratament care are ca si tinta genele naturale, dupa ce acestea au trecut printr-un procedeu de lifting si colorare, in functie de caz. Scopul principal al procesului de laminare gene este acela de a hrani firele de par, imbogatind structura de interior si exterior a acestora cu vitamine si cheratina. In urma procesului de laminare a genelor, acestea vor avea elasticitate si un aspect stralucitor, vizibil mai sanatos. Tratamentul permanent al genelor, cel de lifting, sta la baza acestui proces, in urma caruia se doreste arcuirea genelor foarte drepte si aranjarea firelor de par incurcate.

Cui ii sunt adresate sedintele de laminare gene?

Tratamentul prin care se efectueaza laminarea genelor este adresat persoanelor ale caror gene au un aspect drept sau sunt indreptate in jos. In acest caz, in urma tratamentului se creeaza un aspect mai bogat si mai proeminent al genelor.

Persoanele care au genele foarte incurcate pot, de asemenea, sa opteze pentru aceasta metoda de laminare gene. In urma tratamentului, firele de par vor fi individualizate si ordonate, iar aplicarea rimelului se va putea realiza foarte usor. De asemenea, genele vor avea un aspect foarte ingrijit si sanatos.

In cazul in care ai genele foarte uscate sau deteriorate, poti opta pentru acest tip de tratament. In urma procesului de laminare, genele tale vor avea un aspect mult mai sanatos, revitalizant si ingrijit.

Printre scopurile de baza ale acestui tratament se enumera si ingrosarea, respectiv alungirea firului de par din gene. De aceea, daca genele tale sunt foarte subtiri si scurte, nu ezita sa te programezi chiar acum la o sedinta de laminare gene.

Pe de alta parte, persoanele cae au genele foarte lungi, dar foarte rigide, pot rezolva aceasa problema printr-un tratament de laminare a genelor. In urma tratamentului, firul de par devine mai moale, cu un aspect mult mai natural si sanatos.

In ultimul rand, persoanele care au renuntat la aplicarea extensiilor de gene, pot opta pentru acest tratament ca si alternativa.

Beneficiile laminarii genelor

Exista o multime de aspecte avantajoase care pot fi evidente in urma procesului de laminare gene.

In primul rand, acest tratament are ca si rezultat gene lungi, dese si cu un aspect curbat, fara sa fie nevoie de aplicarea unui strat de rimel. Pe de alta parte, aplicarea rimelului se face mult mai usor, deoarece genele se aranjeaza mai repede si fara dificultati. Procesul de laminare a genelor inseamna economie de timp in ceea ce priveste machiajul de dimineata sau pregatirea pentru un eveniment foarte important. De asemenea, acest tratament ofera genelor un aspect mai natural, acestea fiind mai puternice, hranite si hidratate.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru laminare gene este faptul ca rezultatul tratamentului nu trebuie neaparat sa fie vizibil cu ochiul liber si nu apare imediat dupa prima sedinta de laminare. In general timpul de tratament este de aproximativ 4 luni, timp in care se efectueaza 3-4 sesiuni de laminare. Pentru a se obtine un rezultat conform asteptarilor si cat mai natural, este necesar ca tratamentul sa fie efectuat in mod constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *