Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

De ce să citești cărți într-o limbă străină, în afară de faptul că ți le oferim cu un cod reducere elefant

Doriți să învățați mai mult vocabular, să vă îmbunătățiți nivelul de limbă, să vă scufundăți într-o limbă pe care o cunoașteți deja sau pe care o învățați? Așadar, vă oferim o soluție simplă și eficientă: citiți într-o limbă străină. Dacă doriți să vă construiți vocabularul și să învățați o limbă în context, indiferent dacă sunteți începător sau avansat, acest lucru este ideal. Cititul are multe avantaje pentru înțelegerea citirii, iar unul ar fi că beneficiați de un elefant cod reducere la achiziționarea unei cărți în engleză, de exemplu.

Care sunt avantajele citirii într-o limbă străină?

Din fericire, lectură se dovedește a fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile lingvistice. Iată doar câteva dintre beneficiilor acestui lucru în învățarea unei limbi străine.

1. Îmbogățește vocabularul

Acesta este unul dintre cele mai evidente avantaje ale citirii în limba dvs. țintă: Citirea este o modalitate bună de a învăța cuvinte noi. Cărțile, articolele sau orice alt instrument de lectură sunt surse nesfârșite de cuvinte de învățat și fraze de reținut. Cu cât citeșți mai mult, cu atât vocabularul tău crește. Și, după cum știți cu siguranță, această este una dintre cele mai importante sarcini pentru orice cursant de limbi străine.

2. Dă un context

Un alt avantaj al citirii este că vă permite să exersați limbajul în context și să lucrați la înțelegerea citirii mai general. Într-adevăr, vocabularul nou este întotdeauna înconjurat de alte cuvinte și idei. Cuvintele și expresiile nu sunt niciodată izolate în cărți și articole. Învățarea vocabularului în context este mult mai eficientă decât încercarea de a-ți aminti liste de cuvinte. Și citirea este astfel un instrument puternic pentru a da peste vocabular nou în „habitatul său natural” și pentru a-l aminti.

3. Scufundați-va într-un limbaj util și natural

Cititul parcurge un drum lung în a vă expune la un limbaj util și natural. Aceiași termeni apar în repetate rânduri în multe cărți, știri și articole. Și cum repetiția e mama învățării, această expunere frecventă la limbă este cheia memorării. Desigur, nu ar trebui să vă limitați la instrumentele de citire, deoarece resursele audio sunt, de asemenea, extrem de importante în construirea nucleului abilităților dvs. lingvistice. Cel mai important, aveți nevoie de multă expunere la o limbă dacă vreți să o stăpâniti. Prin urmare, ar fi păcat să nu profităm de toate contactele repetate pe care cărțile și articolele le pot oferi.

4. Citiți oriunde

Se spune că trebuie să vorbeșți pentru a învăța limbi străine, dar că să fim sinceri: nu este întotdeauna posibil. Desigur, puteți vorbi singur (doar că ar fi ciudat pentru cei din jur). Cu toate acestea, pentru a purta discuții semnificative, aveți nevoie de un partener. Și uneori vorbirea nu este posibilă pentru că i-ar deranja pe ceilalți din jurul tău, de exemplu atunci când iei transportul public acasă de la serviciu.

Pe de altă parte, puteți citi aproape întotdeauna. Este ușor să deschideți o carte, să porniți o tabletă sau un e-reader, oriunde și oricând, pentru a vă scufundă în limba dvs. țintă. Pe de altă parte, dacă eșți un pic introvertit, citirea este probabil mai bună pentru ține decât să vorbești. Noi va suntem în călătoria dvs. lingvistică cu o selecție de cărți în limbi străine și cu un cod reducere elefant că să progresati cât ați zice… carte!

Lasă un comentariu