Ce echipamente HoReCa nu trebuie sa lipseasca din dotarea unui bar?

echipamente horeca

Cei mai buni antreprenori sunt cei care transforma orice schimbare, inclusiv pe cele aparent negative, intr-o oportunitate pentru cresterea propriei afaceri. Acest adevar se confirma si in situatia actuala, in care proprietarii si administratorii de baruri considera ca restrictiile pot reprezenta un prilej pentru a achizitiona noi echipamente HoReCa. Astfel, ei se asigura ca vor profita din plin in momentul in care totul va reveni la normal.

Iata care sunt cele mai inspirate investitii pe care le puteti realiza in acest moment de la Fresco Expert, daca detineti sau administrati un bar ori acum va pregatiti sa lansati o astfel de afacere!

Cele mai importante echipamente HoReCa pentru un bar

Fiecare bar are nevoie de cel putin o vitrina frigorifica pentru bauturi, care indeplineste mai multe functii esentiale. In primul rand, permite pastrarea fiecarui lichid la temperatura recomandata, astfel incat nu numai sa nu se strice, ci, totodata, sa poata fi servit in orice moment intr-o forma care sa trezeasca incantarea clientilor. Apoi, o vitrina are si o importanta functie estetica, deoarece permite depozitarea bauturilor intr-o maniera in care sa fie vizibile si sa trezeasca impulsul de a cumpara.

La randul lor, exista vitrine calde si reci care permit pastrarea in conditii ideale a tuturor produselor din oferta, indiferent de natura acestora. Ele asigura temperatura si umiditatea potrivite, sunt dotate cu geamuri frontale drepte sau curbate, cu iluminare interioara si pot avea diferite spatii suplimentare de depozitare.

Alte echipamente HoReCa absolut necesare intr-un bar sunt dispenserele si dozatoarele pentru bauturi. Ele pot fi folosite pentru a pregati bauturi calde sau reci, granita sau creme cu gheata. Dozatorul de bauturi calde, de exemplu, poate functiona atat cu ciocolata, cat si cu lapte, vin fiert sau ceai fierbinte. Dispenserele pentru bauturi reci au unul, doua sau trei bazine cu capacitatea de pana la 9 litri pentru un bazin. In ceea ce priveste dispenserele de granita, acestea au boluri izolate, control mecanic si un panou iluminat.

Mixerele si blenderele profesionale, storcatoarele de citrice si masinile de cuburi de gheata sunt, de asemenea, absolut necesare pentru fiecare bar.

Echipamente HoReCa necesare pentru asigurarea curateniei intr-un bar

Masinile de lustruit tacamuri si pahare au o capacitate si o autonomie care garanteaza cea mai buna productivitate in orice bucatarie profesionala. Ele utilizeaza un produs igienic si cu actiune rapida, care usureaza munca si reduce timpul necesar pentru uscare. Folosesc inclusiv lampi UV pentru sterilizare, astfel incat igiena devine impecabila. Capacitatea este de pana la 7 000 de tacamuri sau 360 de pahare pe ora.

Exista, apoi, masinile propriu-zise de spalat pahare sau vase, care asigura o curatare igienica si ofera o protectie suplimentara elementelor mai delicate. In plus, au un consum redus de energie electrica, de apa, detergent si agenti de clatire. Ele sunt echipate cu cosuri de diverse dimensiuni pentru pahare, vesela sau oale.

Extrem de important, atunci cand cumparati echipamente HoReCa pentru afacerea dumneavoastra, este sa le achizitionati dintr-un magazin cu o experienta care sa reprezinte o garantie a calitatii. Astfel, Fresco Expert ofera, de mai bine de 25 de ani, cele mai bune solutii pentru bucatariile profesionale din Romania. Pe langa dotarea cu produse de cea mai inalta calitate, sunt oferite si servicii de consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, precum si servicii post-livrare pentru orice eventuala problema tehnica.

Alegeti intotdeauna calitatea, pentru a va asigura de aprecierea clientilor si de obtinerea unui profit consistent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *