Deprecated: Funcția wp_get_loading_attr_default este considerată învechită începând cu versiunea 6.3.0. Folosește în locul ei wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/cpresa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5453

Autovehiculul Volkswagen Passat si cele mai utile informatii despre acest automobil

De data aceasta nu vom mai pierde timpul cu detalii inutile. Vom discuta acum despre autovehiculul Volkswagen Passat si veti vedea care sunt calitatile si defectele acestui automobil. Veti cunoaste de aceasta data, cum se manifesta bordul digital al masinii Volkswagen Passat si ce anume puteti personaliza la ea. Deasemeni, veti stii la ce se refera functia IQ Drive. Veti afla detalii despre interiorul masinii Volkswagen Passat, precum si fiecare amanunt estential al acesteia. Pe parcursul acestui subiect, veti cunoaste cum se adapteaza acest vehicul si in domeniul de rent a car.

Noul Passat vine cu un interior, ce ofera soferului si pasagerilor un confort optim si o perceptie placuta asupra spatiului.

Volkswagen Passat – afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta masina

Printre aceste dotari premium se numara scaunele de o mare calitate, dar si elementele rafinate de decor.

Soferul acestui autovehicul beneficiaza de spatiu din belsug. Mai mult de atat, Masina Volkswagen Passat are un design accentuat si o plansa variata de instrumente. O sa deveniti impresionat de materialele de inalta calitate, care subliniaza rafinitatea interiorului vehiculului. Deasemeni, veti fii surprinsi de spatiul imens de relaxare de sub scaun, in care aveti loc sa va destindeti picioarele.

Consola centrala a autovehiculului contine un compartiment adanc, ceea ce permite mai mult spatiu. Rafinitatea elementelor de decor aduc o combinatie placuta de eleganta, impreuna cu o functionare regulata.

O data ce ati luat loc in Passat, o sa va despartiti  cu greu de aceasta masina. Scaunele contin tetiere ajustabile, care au o eleganta aparte. Tot ele sunt extrem de confortabile.

Volkswagen Passat, un autovehicul ce va permite crearea unei optiuni diversificate de lumini

Personalizarea autovehiculului Volkswagen Passat este optionala si se realizeaza pentru interiorul masinii. Iluminarea ambientala are o intensitate ajustabila, ce asigura senzatii unice si impresionante.

Passat-ul dumneavoastra poate capata mereu o stralucire noua; stadiile de lumina ambientala pot creea o atmosfera potrivita pentru starea dumneavoastra. Avand in vedere faptul ca setarile de luminozitate au 30 de jocuri pentru luminile statice, mereu o puteti alege pe cea dorita. Acestea permite adaptarea pentru orice stare de spirit. Pentru a regla setarile benzilor luminoase, va puteti ajuta de radio-ul autovehiculului. Este ideala aceasta masina pentru inchirierile lungi din tara, in care sa aveti o calatorie cat mai confortabila. Masina permite foarte mult spatiu, dar si un nivel de confort destul de ridicat. Cu aceasta ocazie va recomandam, compania de rent a car din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U. Aici veti gasi cele mai sigure modele de Volkswagen Passat.

Acest automobil impresioneaza in multiple moduri si sensuri cu functiile sale ajustabile. Toate setarile autovehiculului imbunatatesc nivelul dumneavoastra de confort, chiar daca este un drum lung sau scurt.

Cum functioneaza bordul digital pentru autovehiculul Volkswagen Passat?

Clar si interactiv

Sistemele analogice sunt sisteme de domeniul trecutului. Noul Passat inlocuieste ceasul clasic, cu un ecran de inalta calitate. Acest ecran va ofera mult mai multe informatii, printre care: viteza, nivelul combustibilului si martorii de bord. Contrastul, luminozitatea optima si rezolutia ating cote maxime; impreuna cu nuantele intense. Deasemeni, puteti sa va selectati o tema din mai multe moduri de afisaj. Puteti desigur, sa optati pentru listarea unor date aditionale suplimentare, fata de cele presetate.

Volanul multifunctional impreuna cu sistemul multimedia va permit sa alegeti setarile pe care le doriti. Cu ajutorul comenzilor volanului, puteti accesa sistemul de navigatie pe intregul display. Puteti vedea detalii despre calatorie sau puteti solicita afisarea activitatii sistemelor de asistenta a soferului. Puteti deasemeni, selecta o combinatie intre harta de navigatie si afisajul functiei media.

In cadrul masinii Volkswagen Passat aveti posibilitatea de a configura pana la trei moduri de afisaj, folosind sistemul multimedia. Acestea pot fi salvate si folosite ulterior, accesand volanul multifunctional. Deasemeni, aveti la indemana si un mod de afisare clasic. In acest mod veti vedea o varianta simplificata a afisajelor, cu display-ul multifunctional al computer-ului de bord intre turometru si vitezometru.

De acum puteti sa deschideti portbagajul de la distanta

Cum este posibil?

Cu Easy Open, relaxanta calatorie incepe dinainte de a porni excursia. O scurta miscare a piciorului sub bara de protectie din spate va fi suficienta, pentru a deschide portbagajul electric. Datorita acestei functii, puteti inchide hayonul cu o simpla apasare a unui buton.

Ce este functia  IQ Drive pentru Volkswagen Passat?

Functia IQ Drive cuprinde toate sistemele inteligente de asistenta ale soferului. In randurile urmatoare vom discuta despre functia vocala si optiunile multimedia la masina Volkswagen Passat.

Variantele Multimedia din Volkswagen Passat

Passat aduce pentru fiecare pasager distractia preferata la bord. Astfel, o sa beneficiati de un sunet curat, de negativitate intuitiva dar si de ajutorul unui asistent vocal.

Autovehiculul Volkswagen Passat pe care firma noastra de rent a car il pune la dispozitie, pune la punct toate conditiile necesare pentru un drum cat mai confortabil.

Media-Streaming

Cartile audio, podcast-urile si muzica pornita in timpul calatoriilor lungi prin intermediul aplicatiilor, va ofera mai mult divertisment, voie buna si distractii. Pentru a utiliza serviciile respective, va trebui sa va inregistrati cu datele dumneavoastra de acces. In cazul masinilor inchiriate, veti primi aceste date din partea companiei de rent a car. Apoi puteti sa le accesati oricand doriti, fara sa fiti nevoit sa va reautentificati. Toate aceste comenzi se realizeaza din sistemul de navigatie al automobilului fara sa aveti nevoie de un dispozitiv extern sau de cablu auxiliar.

Functia Vocala

Functia de comanda vocala ofera accesul pentru cateva optiuni diferite ale masinii. Va trebui sa purtati un dialog natural cu sistemul autovehiculului. Aceasta comanda va ofera posibilitatea de a va concentra pe deplin asupra drumului, beneficiind de confort maxim.

Veti fi surprins cat de util este robotul masinii Volkswagen Passat. Sistemul permite controlul radio-ului si al sistemului de navigatie. Acest program citeste SMS-urile la comanda si face legatura cu agenda telefonului dumneavoastra. Pentru ca totul sa functioneze cat mai repede cu putinta va trebui instalata aplicatia We Connect Plus. Aceasta functie, pe langa citirea SMS-urilor se vor putea citi si e-mail-urile. In functie de modelul masinii Volkswagen Passat si de dotari, comanda vocala poate controla mai multe functii ale automobilului cu usurinta.

Ati vazut in acest articol, toate informatiile necesare pentru autovehiculul Volkswagen Passat. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Lasă un comentariu